Veelgestelde vragen over MijnOverheid

Hoe voorkomt u dat u digitale post van GBTwente op MijnOverheid mist?

Wilt u geen digitale post missen log dan regelmatig in op MijnOverheid. Zet daarnaast uw e-mailnotificatie aan onder Instellingen. U krijgt dan een e-mail wanneer er een nieuw bericht in uw Berichtenbox staat. U kunt ook instellen dat u een herinnering per e-mail wilt ontvangen bij een nieuw bericht. Daarnaast heeft MijnOverheid een Berichtenbox app die aangezet kan worden, dan kunt u uw berichten lezen op uw mobiel of tablet. U ontvangt dan geen papieren aanslag meer van GBTwente.

U wilt een aanslag op papier. Hoe doet u dat?

U kunt uw aanslag downloaden via uw berichtenbox, opslaan op uw apparaat en zelf printen. Dat kan ook als u inlogt in ons digitaal loket MijnGBTwente. Login met de DigiD van degene op wiens naam de aanslag staat.

Hoe meldt u zich af voor de digitale post van GBTwente op MijnOverheid?

Wilt u de aanslag weer per post ontvangen dan moet u zich afmelden bij MijnOverheid. Log in op MijnOverheid, ga naar Instellingen, klik op Organisaties Berichtenbox. Kies voor Samenwerkingsverbanden en zet het vinkje bij GBTwente uit. Klik op Bewaren en u zult geen digitale post meer van GBTwente ontvangen in uw berichtenbox.