Veelgestelde vragen over Mijn GBTwente

Hoe voorkom ik dat ik digitale post van GBTwente op MijnOverheid mis?

Wilt u geen digitale post missen log dan regelmatig in op MijnOverheid. Zet daarnaast uw e-mailnotificatie aan onder Instellingen. U krijgt dan een e-mail wanneer er een nieuw bericht in uw Berichtenbox staat. U kunt ook instellen dat u een herinnering per e-mail wilt ontvangen bij een nieuw bericht. Daarnaast heeft MijnOverheid een Berichtenbox app die u kunt aanzetten, dan kunt u uw berichten lezen op uw mobiel of tablet.

Hoe meld ik mij af voor de digitale post van GBTwente op MijnOverheid?

Wilt u de aanslag weer per post ontvangen dan moet u zich afmelden bij MijnOverheid. Log in op MijnOverheid, ga naar Instellingen, klik op Organisaties Berichtenbox. Kies voor Samenwerkingsverbanden en zet het vinkje bij Gemeentelijk Belastingkantoor Twente uit. Klik op Bewaren en u zult geen digitale post meer van GBtwente ontvangen in uw berichtenbox.