Aanmaning of dwangbevel 21 november 2018 ontvangen?

Met dagtekening 21 november 2018 zijn aanmaningen en dwangbevelen verzonden. Deze hebben betrekking op alle heffingen voor de aangesloten gemeenten van het Gemeentelijk Belastingkantoor Twente. U ontvangt een aanmaning of dwangbevel omdat u te laat bent met betalen. De betalingen zijn bijgewerkt tot en met 15 november 2018. Heeft u na deze datum betaald en is het bedrag vóór 21 november 2018 op onze rekening bijgeschreven, dan wordt de aanmaning of het dwangbevel met de bijbehorende kosten automatisch afgeboekt.
Gepubliceerd op 19.11.2018, 12:00

Wat kan ik nu nog doen? 

Via ons digitaal loket kunt u eenvoudig, snel en zelf uw betaling in termijnen regelen. Onze voorkeur gaat uit naar de automatische incasso per maand. Dit is alleen nog mogelijk op aanslagen van het belastingjaar 2018. Zo voorkomt u extra kosten. Natuurlijk mag u het bedrag ook in één keer betalen via de bank of contant bij de publieksbalie van uw gemeente. Als u nu niet reageert kan beslag op loon, uitkering en (on)roerende zaken volgen. 

Geen aanslag ontvangen? 

Heeft u nog geen aanslag per post ontvangen maar nu wel een aanmaning of dwangbevel? Veel van onze klanten zijn aangemeld bij MijnOverheid. Uw aanslag wordt dan niet per post verstuurd maar digitaal. Raadpleeg hiervoor uw berichtenbox in MijnOverheid. 

Kan ik nog kwijtschelding aanvragen? 

Is uw (gezins)inkomen dusdanig laag en u bent van mening dat u voor kwijtschelding in aanmerking komt, dan kunt u nog kwijtschelding aanvragen. Voorwaarde is wel dat u nog geen eerdere aanvraag heeft ingediend. Voor antwoorden op eventuele vragen kunt u kijken bij de veelgestelde vragen. Komt u er niet uit? Stuur dan een mail of gebruik het contactformulier. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons.