Aanslag gemeentelijke belasting 2018 in uw brievenbus

Eind februari ontvangt u de jaarlijkse aanslag gemeentelijke belastingen per post in uw brievenbus. Als u zich heeft aangemeld voor MijnOverheid staat deze nu al digitaal voor u klaar in uw berichtenbox. U ontvangt de aanslag in opdracht van uw gemeente van het Gemeentelijk Belastingkantoor Twente (GBT).Makkelijk betalen?
Wilt u geen omkijken meer hebben naar uw aanslag? Regel dan een automatische betaling. Dat kan heel eenvoudig in ons digitaal loket. Login met de Digid van degene op wiens naam de aanslag staat.

Niet eens met uw WOZ-waarde?
Bel ons dan eerst voordat u schriftelijk bezwaar indient. Wij nemen uw bezwaar met u door en helpen u graag verder. U kunt bellen tot vier weken na dagtekening van uw aanslag. De contactgegevens vindt u hier en op de voorzijde van uw aanslag.

Aanslag voortaan liever digitaal?
Meldt u dan aan bij MijnOverheid. Daar heeft u toegang tot uw post en persoonlijke gegevens van steeds meer overheidsorganisaties en dus ook de aanslag gemeentelijke belastingen van het GBT. Als er een nieuw bericht voor u klaar staat, ontvangt u automatisch een e-mail op uw persoonlijke mailadres.